Bemutatkozás

Üdvözöljük a Mazda M3 Focus Autószerviz honlapján!

2017 óta üzemelünk büszke utódjaként az Auto Focus Kft-nek, mely 1992 óta működik az első budapesti Mazda érékesítési és szerviz állomásként.

Budapesten a XV. kerületben található szervizünk, az M3 autópálya 12km bevezető oldalán a Szilas-pihenőhelyen lévő Shell benzinkút mellett (szemben lévő oldalon található a METRO, PRAKTIKER, McDonald’s és, KFC étterem).

Cégünk személy állományának szakmai – azon belül is Mazda – múltja jóval korábbi időre datálható, mivel az itt dolgozó szakemberek jelentős többsége már a Mazda magyarországi indulása, 1992. óta e típussal foglalkozik. Korábban a Mazda Motor Hungary munkatársaként ismerték és tanulták meg a típusra vonatkozó és jellemző műszaki és kereskedelmi jellegű tudnivalókat.


Tekintse meg ügyfeleink véleményét!

Ors Fil
Ors Fil
2024-03-16
Meggyőződésem, hogy ez az egyetlen igazán ügyfélbarát, korrekt, őszinte, és egyenes szervíz az országban. Olyan javítást vállaltak el, és teljesítettek az előre megbeszélt áron, amit más szervízek visszautasítottak. Sajnos nem tudok képeket csatolni, hogy megmutassam, hogy mennyire gyönyörűen dolgoztak. Az első lökhárító tört, hátul pedig gyakorlatilag minden, és még az alvázat is ki kellett húzatni, mielőtt több karosszéria elem cserélve, és profin fényezve lett. A tapaszlataim alapján nagyobb törèsek esetén is szívből ajánlom őket.
Lászlóné Tòth
Lászlóné Tòth
2024-02-09
Super munkát végeztek. Ajánlom mindenkinek.
Bob Blocks
Bob Blocks
2023-11-22
A legkorrektebb szervizek egyike, mind a munka minőségében mind a nyújtott szolgáltatásban.
Tibor Ilauszki
Tibor Ilauszki
2023-11-21
Soha nem tapasztaltam ilyen ügyfélbarát hozzáállást. Maximális segítőkészség. Igazi profi szakemberek!
Roland Nagy
Roland Nagy
2023-10-29
Korrekt árak, gyors, pontos kiszolgálás (egy rutin olajcsere alapján).
Miklós Bíró
Miklós Bíró
2023-10-05
Akkumlátor problémával fordultam a szervízhez. Gyors és nagyon segítőkész kiszolgálásban volt részem. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szervízt!
HELLO KLIMA
HELLO KLIMA
2023-10-02
Megbízható, korrekt cég, csak ajánlani tudom mindenkinek.